Subtle BG
  Главно меню | ЛитератураСъдържание | Следващ |
   "Маршрутката - основен фактор за осъществяване на социални контакти."

Като се замисля това е много вярно заключение.
Маршрутката предразполага към близост и не ограничава свободата на избор. Все пак слизаш където пожелаеш ... по трасето.

Avatara

  Маршрутката, освен за осъществяване на социални контакти е много полезна и за научаване на някои тенденции, които пряко се отнасят към еротиката и мъжката психика. Интересно е да научиш колко манипулативни биха могли да бъдат нежните създания.
   Днес имах щастието до мен да седнат две прекрасни млади същества от женски пол. Всичко им беше наред. И младостта, и облеклото, и фигурите. От тях се разнасяше лек аромат на нежност, може би "Живанши".
   Седя си и кротко се информирам от пресата за новините. В един момент осъзнавам че дамите до мен разговарят. Знаете как понякога без да искате се заслушвате в чужди разговори. Не е много възпитано, но аз съм си любознателен човек, пък и винаги има какво да се научи от другите. Заслушах.

   - Леле скъпа, помниш ли магазина за бельо където ходихме миналата седмица? какви невероятни неща имаше там?

   - Разбира се. Нали само чакам да си взема заплатата и да отида за да си купя някои неща.

   - Е, аз миналия ден ходих отново. Накупих си някои неща. А да. И оново страхотно боди. Помниш ли го? Червеното. Купих си го.

   - Ама то не беше ли малко скъпичко, бе? Твоя как реагира?

  - Първо не съм му казвала колко струва и второ вечерта го побърках. Не си и помисли да пита колко съм изхарчила?

  - Стига, бе? Верно ли? И какво направи?

  - Ами облякох бодито. Сложих си жартиерите. Ония черните. Нали ги помниш? Сложих и убийствения сутиен. За да се забавлява повече, наметнах копринения пеньоар. Онзи прозрачния. Направих му страхотна вечеря. Изгасих лампите. Запалих няколко свещи и го зачаках да се прибере от работа.

  - И той?

  - Прибра се. Първо се шашна от обстановката. Даже бях изчистила. Паркирах го на масата и започнах да му сервирам. Сипах му чаша вино. Сложих му вечерята. Въобще не стигна до вечерята. Не се и сети да яде. Да не говорим, че въобще не му дойде на ум да пита за цени, пари и т.н.. Изпи си виното и ме придърпа. Направо се побърка. Свали ми пеньоара, бодито. Сутиена доста го затрудни. Около половин час търси закопчалката отзад, докато не му казах. Не се и сети че е отпред. А с жартиерите почти се отчая. Взех му акъла. Пък и така нещата продължиха доста повече от обичайните 10 минути.

   - Ха, много гот. Как си се сетила само. Харесала съм си едни убийствени ботуши. Дали с твоя номер ще накарам моя да не задава въпроси за цената им?

  - Ама разбира се. Какво ти трябва? Бутилка вино, няколко свещи. Създаваш му настроение и той забравя за всичко.

  Това беше най-смисленото в разговора им, после започнаха да обсъждат някаква си дето била нам к'ва си.

  Замислих се, колко елементарни сме мъжете, но това ми донесе неочаквано прозрение.

  Довечера като се прибирам ако лампите не са запалени първо ще проверя дали има ток. Ако има и въпреки това в нас горят свещи, почти ще ми е ясна какво предстои. Ако има и бутилка вино с приготвена вечеря всичко ще си е на мястото.
   Само се замислих, първо да попитам за цената или преди това да консумирам с пълни шепи предоставеното ми удоволствие. До довечера ще реша.

   Продължих да си чета вестника, бях удовлетворен, успях да разбера една малка женска хитрост.
   Днес в един офис станах свидетел на това, че вече има измамни огледала. Една от колежките се кипреше и обясняваше, че изглежда страхотно напоследък. Другата я светна, че огледалото било такова и ъгълът на поставяне също.
   Решиха да сложат още едно в дъното на офиса, което да отразява реално ситуацията.
   Аз не посмях да се огледам. току виж съм останала заслепена. И без това от няколко дни имам сериозни проблеми с очите. Чудя се дали е свързано с многото работа или с гъбената диета, на която съм.

Eraklia

  | Главно меню | ЛитератураСъдържание | Следващ |
Заявка за получаване на електронно издание
Copyright © 2007 Евгени Григоров
София-Севлиево